DE VERFMAN TWIJZEL
verf - glas - behang - vloercoating systemen
Vragen? Bel: 06-33832015
info@deverfmantwijzel.nl
Wij staan u graag te woord!

verfman twijzel 1In onze geheel vernieuwde winkel vindt u uitsluitend de beste verf, behangen en schildersproducten. Kies maar een kleur, staat de gewenste kleur niet in de winkel dan kunnen wij die voor u maken. De Verman in Twijzel beschikt over een mengmachine, hierdoor zijn wij in staat om bijna elke kleur te maken die u wenst. 


Tevens hebben wij ook al het toebehoren tot het verven, zoals kwasten, schuurpapier, tape, rollers en folies. Hierdoor kunt u voor elke schildersklus bij ons terecht! Kwaliteitsverf koop je bij de Verfman in Twijzel! Daarmee heb je een duurzaam resultaat van je schilderwerk. We adviseren je graag over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus. Ga je voor het allerbeste resultaat? Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen.

Stucadoors & Afbouwmaterialen

De stucadoor- en afbouwproducten die De Verfman Twijzel / Epema Afbouw levert zijn van uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat over het stukadoren van binnenwanden en plafonds of het stukadoren van een buitengevel. De Verfman Twijzel / Epema Afbouw heeft alles op het gebied van voorstrijken, gipspleisters, cementpleisters, pleisterdragers en toebehoren.

Wij staan voor:

Kwaliteit
Ruime keuze
Persoonlijk
Betrouwbaar
Kennis van zaken
Wij gaan voor kwaliteit met de beste merken; Sigma Coatings, Koopmans Verf en Sikkens!
Advies nodig?

Wilt u vrijblijvend advies inwinnen? Ook dat kan bij Epema Afbouw/De Verfman Twijzel, voor advies kunt u contact opnemen met 06-33832015