DE VERFMAN TWIJZEL
verf - glas - behang - vloercoating systemen
Vragen? Bel: 06-33832015
info@deverfmantwijzel.nl
Wij staan u graag te woord!

Bij De Verfman in Twijzel werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. Wanneer een product toch niet aan de gestelde kwaliteitseisen te voldoet, zullen wij dit product aan een nader onderzoek onderwerpen en bieden wij u een goede en passende oplossing. Uiteindelijk willen wij graag tevreden klanten!

Retourneren Verfproducten:

Mocht een verfproduct niet open zijn geweest dan kunt u gerust bij ons terugkomen om de producten weer tegen de verkoop prijs te ruilen. Mocht u andere producten willen retourneren, neem dan eerst contact met ons op. Wij zullen u graag te woord staan.

Advies op maat

Mocht u twijfelen aan het te gebruiken systeem, product of heeft u moeilijkheden met de te behandelen ondergronden? wij komen komen graag bij u langs voor gratis advies. Op afspraak komen wij bij u thuis voor advies op maat en samen met u zoeken we naar een passende oplossing. Uiteraard kunt u ook voor kleuradvisering een beroep op ons doen.
Vergeet niet, deze service staat gratis tot uw beschikking.

Bezorgservice

Speciaal voor schilders-, en klusbedrijven kunnen wij de producten bij u thuis afleveren zodat u de tijd aan uw project kunt blijven besteden en er geen kostbare tijd verloren gaat met het ophalen van nieuwe materialen. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden, wilt u niet uw klant zijn tijd verdoen om producten te moeten halen, dan kunt u altijd inde avond bij ons terecht. Wij zijn elke avond tot 21:00 uur geopend.

Wij staan voor:

Kwaliteit
Ruime keuze
Persoonlijk
Betrouwbaar
Kennis van zaken
Wij gaan voor kwaliteit met de beste merken; Sigma Coatings, Koopmans Verf en Sikkens!
Advies nodig?

Wilt u vrijblijvend advies inwinnen? Ook dat kan bij Epema Afbouw/De Verfman Twijzel, voor advies kunt u contact opnemen met 06-33832015